Kırıkkale'`ye yeni bir çehre kazandıracağız

Kırıkkale

Hız kesmeden kurum ve esnaf ziyaretlerine devam eden MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan, büyük Türkiye'nin artık uyanması gerektiğini bildirdi. Medyayı elinde bulunduranların istediği gibi haber yaptırdığını ve sadece belli televizyon k

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KAZANACAĞIZ
Yerel seçimlerde görüşü ne olursa olsun herkesin tek çatı altında birleşmesi gerektiğini belirten Pekdoğan, herkesle kol kola gireceklerini açıkladı. CHP’li, ANAP’lı, Demokrat Partili, hatta yapılan yanlışlardan sonra partisine ders vermek isteyen AKP’liler ile ortak bir fikir birliği yapacaklarını belirten Pekdoğan, “Bu seçimi kazanarak Türk Milletini rahatlatacağız” dedi. Kırıkkale’de de büyük bir başarı elde ederek seçimleri kazanacağımızı hatırlatan Pekdoğan, artık halkımız uyanmıştır. Ne yapacağını çok iyi bilmektedir” dedi.

KIRIKKALE’YE YENİ BİR ÇEHRE
Yetim hakkı yiyen ve işçisinin haklarını gasp eden belediyecilik anlayışını yok olması gerektiğini belirten Pekdoğan, hep birlikte bir olarak, diri olarak bu seçimi kazanacağımızı beyan etti. Proje siyaseti yürüttüklerini ifade eden Pekdoğan, “Kırıkkale’yi yeni çehresine kavuşturmak için ürettiğimiz projelerimiz bizim siyasetimizin asıl vitrinidir. Vitrinin arkası da dopdoludur. Çünkü biz Kırıkkale’mize yeni bir vizyon, yeni bir çehre kazandırmanın peşindeyiz. Çıktığımız yolda bizimle olan tüm hemşerilerimden Allah razı olsun. Kırıkkale’mizi birlikte şahlandıracağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız